tiistai 27. syyskuuta 2011

Unicef kylässä.

Lauantai aamupäivä toimintakeskuksella. Sisällä ja ulkona on tohinaa meneillään sillä kylään on tulossa Unicefin Zimbabwen edustaja Dr. Salama perheineen. Lapset valmistautuvat näyttämään parhaat taitonsa perinteisessä tanssissa, marimbansoitossa, kuorolaulussa ja runonlausunnassa.

Hieman ennen juhlien alkamisaikaa pihaan ajaa Unicefin kuorma-auto ja kuorma-auton lavalta löytyy monen monta laatikkoa. Kannamme laatikot katoksen alle, ja niistä paljastuu t-paitoja, leluja, urheilutarvikkeita ja pelejä.

Lasten esitykset hurmaavat yleisön jälleen kerran, erityisesti pienet eka- ja tokaluokkalaiset Lilly ja Kudzai, jotka yhteen ääneen lausuvat koskettavan runon, sekä edustavat mallikkaasti tanssilattialla sekä ryhmässä, että kahdestaan. Lapsille parasta antia taitaa olla kuitenkin uudet t-paidat ja lelut, jotka Unicef heille lahjoitti, niin paljon iloisia riemunkiljahduksia lahjojen jako kirvoittaa.


Unicef representative of Zimbabwe Dr. Salama visited Dzikwa Centre on Saturday with his family. Our children showed their best in traditional dance, marimba and singing. Small girls, Lilly and Kudzai charmed everyone with their poem and dances. Children themselves seemed to enjoy the t-shirts and toys, which Unicef donated to Dzikwa, the most.

-Virva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti